KK-tapaaminen Raumalla 15.6. !

Rauman satamajohtajan kutsusta teemme kesäkuun 15. päivä  tutustumismatkan Rauman satamaan. Heillä on isoja hankkeita väylän syventämiseksi ja konttisataman laajentamiseksi. Kuulemme missä mennään. Joukolla mukaan, tarkempi aikataulu lähempänä tapahtumaa.

 

Lähtö Turusta klo 12.00  Perillä meitä odottaa kahvin kera tietoa väylän syventämisestä ja konttiterminaalin laajennuksista. Kiertelemme Rauman satamassa ja palaamme pienelle suolaiselle sataman tiloihin. Paluu siinä puoli kuuden maissa.  Lähtekää joukoin mukaan, jos riittävästi porukka, varataan bussikuljetus. Muuten mennään kimppakyydillä.

 

Ja meillä kaikilla oli niin mukavaa... isännät ottivat meidät vastaan sydämellisesti kuohuviinin kera. Herkuttelimme mansikkaleivoksilla. Satamajohtaja Hannu Asumalahti kertoi isoista investoinneista, jotka vieläkin käynnissä Lisää konttikenttätilaa, väylän syvennys, laiturien lisärakennusta... huomattavia muutoksia. Esityksen jälkeen kiersimme katsastamassa, miltä nyt näytti. Monet yhdestätoista mukanaolijasta olivat ensi kertaan Rauman satamassa. Kierroksen jälkeen olikin saunan ja mereen pulahtamisen aika. Kyllä virkisti!  Maukkaan aterian jälkeen oli aika kiittää ja lähteä paluumatkalle.